Påvabyggen AB

Är ett familjeföretag som startades 1971 av min far, Ernst Andersén.

Jag började redan som tioåring jobba extra där på sommarlov och annan ledig tid jag hade. Påvabyggen AB hade redan ifrån början visionen klar för sig, det skulle byggas med kvalitet och omtanke.

2009 tog jag över företaget och har sedan dess drivit det med samma anda med vilken det startades. Jag vill att kunden skall känna sig trygg och att kvalitet går före kvantitet. Vi inom företaget är lyhörda för kundens önskemål såväl som att bolla nya idéer.
Ingenting är omöjligt, det tar möjligtvis bara lite längre tid!

De senaste åren har Påvabyggen AB riktat in sig på tillbyggnader, kök, badrum, tak och industri. Vi har nära samarbete med både rörläggare, elektriker, såväl som arkitekt, vilket gör det lättare för dig som kund och du får fakturan ifrån en leverantör istället för ifrån flera.

Vi kan vara behjälpliga hela vägen ifrån idé och vidare till bygglov till färdigt arbete. Vilket kan kännas som en stor trygghet då det är många lagar och regler som måste följas när det gäller byggen.

Vi följer gällande kvalitetsnormer. Arbete och kontroll inriktas på att uppnå hög säkerhet,
såväl vad avser utförda arbeten som tjänster. Detta uppnås bl a genom engagerat och prioriterat samspel och kommunikation mellan företaget, dess underleverantörer och kunden.

Påvabyggen AB vänder sig både till dig som privatperson och givetvis även till företag.

När det gäller till dig som privatperson så tillämpar vi ROT-avdraget i den mån det är giltigt för kunden.

Vi jobbar hela tiden med att förbättra oss som företag och vi vill att kommunikationen med dig skall vara glasklar så att du får precis vad du betalar för och har som önskan.

Vi bygger med kvalitet och omtanke – vi bygger för dig!

  

Kontakta oss!

PÅVA-BYGGEN AB
Maskingatan 10
260 33 Påarp
Tel: 042-22 90 20
Fax: 042-22 60 40
Mob: 070-326 53 60
Servicebilen: 070-326 53 63
E-mail: info@pava-byggen.se